Heeft uw koets reparatie nodig? Laat u dan helpen door mensport specialist de Lemerij. Voor de koets reparatie van iedere koets kunt u bij ons terecht, of het nu gaat om marathonwagens, menwagens of andere paardenkoetsen, wij weten er wel raad mee. Bij het goed uitvoeren van een koets reparatie komt veel kijken. De Lemerij is de professional als het gaat om het repareren van koetsen. U kunt u rekenen op een uitstekend uitgevoerde koets reparatie met een nette, zorgvuldige afwerking. Onze ervaren vakmannen gaan snel en efficiënt te werk, waardoor wij uw koets kunnen repareren voor een zeer scherpe prijs. Komt u voor een koets reparatie naar de Lemerij, dan profiteert u van nog een groot voordeel: wij hebben namelijk alle benodigde koets onderdelen op voorraad. Is er iets kapot? Wij vervangen het meteen en u hoeft niet te wachten op de lange levertijd van onderdelen. Zo kunnen wij uw koets reparatie vaak binnen een kort tijdsbestek uitvoeren.

Bekijk nu ons assortiment

Koets reparatie

Verder is er bij een koets reparatie erg veel kennis van paardenkoetsen vereist. De Lemerij is ontwerper van drie succesvolle modellen marathonwagens: de Leica, Ergonomic en Anatomic. Bij het ontwerpen van een marathonwagen komt erg veel kijken en is erg veel kennis nodig, zowel op technisch als op praktisch gebied. Wij beschikken over deze kennis en zijn daarmee het aangewezen bedrijf voor uw koets reparatie. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij kunnen u als geen ander adviseren als het om koetsen en koets reparaties gaat. Ook kunnen we een inschatting geven van de kosten.

Neem nu contact met ons op

Is uw koets of marathonwagen al erg oud en twijfelt u of een koets reparatie nog de moeite waard is? In dat geval is het misschien een idee om een nieuwe koets aan te schaffen. Wij hebben altijd een voorraad van meer dan 100 koetsen die te koop staan. Dit zijn zowel nieuwe als gebruikte koetsen en koetsen in allerlei soorten, maten en prijsklassen. Om de koetsen die wij momenteel in huis hebben te bekijken gaat u naar deze pagina. Is uw koets aan een koets reparatie of zelfs aan vervanging toe? Kom dan nu naar de Lemerij voor uitstekende service en scherpe prijzen.