Wilt u een marathonwagen voor uw paard kopen? Dan bent u bij de Lemerij aan het juiste adres. Wij zijn een online shop gespecialiseerd in de mensport en hebben vele marathonwagens, menwagens, sulky's en andere koetsen te koop. Wanneer u een marathonwagen voor uw paard nodig heeft kunnen wij u als geen ander van dienst zijn. Wij hebben namelijk continu een aanbod van ruim 100 koetsen, waaronder ook vele marathonwagens op voorraad. Welk type marathonwagen u ook zoekt, bij de Lemerij slaagt u gegarandeerd. Wij hebben marathonwagens te koop voor paard en pony, gebruikte en nieuwe marathonwagens, marathonwagens in allerlei soorten en kleuren en in iedere prijsklasse. Naast marathonwagens voor uw paard verkopen wij tevens onderdelen voor uw koets, een groot aantal tuigen, bitten, artikelen voor het paard en voor de menner en allerlei stal- en weidebenodigdheden. Kortom: de Lemerij is een complete online shop voor de mensport.

Bekijk nu ons assortiment

Marathonwagen paard

De Lemerij is ontwerper van de Leica, Ergonomic en Anatomic marathonwagens. Deze hoogwaardige modellen marathonwagens zijn uiteraard ook bij ons te koop. In onze webwinkel kunt u ons uitgebreide assortiment koetsen en marathonwagens voor het paard bekijken. Om een betere indruk te krijgen van de verschillende marathonwagens voor paard en pony bent u van harte welkom in onze showroom in Enter. Hier kunt u onze voorraad marathonwagens en koetsen bezichtigen. De showroom heeft een werkplaats, magazijn en een wasplaats. Ook kunt u de aanspanning in de praktijk hier af laten stellen en testen. Als u een marathonwagen voor uw paard bij de Lemerij koopt, weet u zeker dat u een wagen van uitstekende kwaliteit heeft. Onze nieuwe producten worden in eigen beheer vervaardigd door vakkundige mensen. Koopt u een gebruikte marathonwagen voor uw paard, dan kunt u ervan uitgaan dat deze zorgvuldig door onze deskundige medewerkers is nagekeken en geen gebreken heeft. Wilt u onze marathonwagens en andere koetsen online bekijken? Ga dan naar de volgende pagina's:

Neem nu contact met ons op

Voor het kopen van een marathonwagen voor uw paard gaat u dus gauw naar de Lemerij, de specialist op het gebied van mensport.