Bent u menner en heeft u onderdelen nodig? Bekijk dan de website van de Lemerij: de meest complete webshop voor de mensport. Van vele soorten koetsen tot onderdelen tot tuigen tot de huisvesting van uw paard, bij de Lemerij vindt u alles onder één dak. Voor de menner hebben wij onderdelen voor uw koets, marathonwagen of menwagen, maar ook voor tuig onderdelen bent u bij ons aan het juiste adres. Bij koets onderdelen kunt u denken aan onderdelen op het gebied van banden, binnenbanden, vering, reflectoren, verlichting, reminrichting en paniekhaken. In ons assortiment tuig onderdelen vindt u hoofdstel onderdelen, leidselringen, -klemmen en –sleutels, opzethaken, strenghaken, borstleggers en schoft onderleggers. Wij streven naar de optimale prijs kwaliteit verhouding. Al onze menner onderdelen zijn van erg goede kwaliteit en toch erg betaalbaar.

Bekijk nu ons assortiment

Menner onderdelen

Niet alleen voor onderdelen is de menner bij de Lemerij op zijn plek. Wij bieden tevens vele uiteenlopende koetsen, marathonwagens en tuigen. Voor de professionele menner hebben wij de nieuwste modellen en meest geavanceerde types van bekende merken. Bent u een recreatie menner en heeft u geen behoefte aan het nieuwste van het nieuwste, maar heeft u liever een goed product voor een scherpe prijs? In dit geval hebben wij een ruime keuze aan gebruikte koetsen en tuigen. Ook verkopen wij overjarige tuigen die van prima kwaliteit zijn en erg scherp geprijsd zijn. Om onze menner onderdelen, koetsen en tuigen te bekijken gaat u naar deze pagina's:

  • De Lemerij biedt een groot aantal koets onderdelen voor betaalbare prijzen
  • Ook voor allerlei tuig onderdelen bent u bij ons aan het juiste adres
  • Om ons gehele aanbod koetsen en tuigen te bekijken gaat u naar de website

Neem nu contact met ons op

De klant staat bij ons hoog in het vaandel, wij zorgen dan ook voor de beste service. Bent u als menner op zoek naar specifieke onderdelen? Wij staan voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de geschikte menner onderdelen. Het enige dat u hoeft te doen is contact met ons op te nemen. Doordat wij het merendeel van onze menner onderdelen op voorraad hebben heeft u vaak uw bestelling al binnen enkele werkdagen in huis.