Bent u actief in de mensport met uw paard of pony? Neem dan eens een kijkje in de mensport online shop de Lemerij. Wij bieden een compleet assortiment mensport artikelen voor zowel de recreatieve als de wedstrijd menner. Van koetsen en tuigen tot artikelen voor de verzorging en huisvesting van uw paard of pony, bij de Lemerij vindt u het allemaal. Als u mensport artikelen voor uw paard koopt bij de Lemerij, heeft u niet alleen een ruime keuze uit een veelzijdig assortiment, u bent daarnaast verzekerd van goede kwaliteit producten, een snelle levering en dat voor een betaalbare prijzen. Wilt u een marathonwagen, menwagen of ander soort mensport koets voor uw paard kopen? Wij hebben altijd een voorraad van minstens 100 koetsen en wagens. Heeft u een specifiek onderdeel voor uw koets of tuig nodig? Vraag ons er gerust naar, wij kunnen u helpen.

Bekijk nu ons assortiment

Mensport paard

Het is ons doel om voor iedere menner een compleet aanbod artikelen aan te bieden. Bent u met uw paard professioneel in de mensport bezig? Dan hebben wij voor u de nieuwste en meest moderne modellen: artikelen die geschikt zijn voor de mensport op het hoogste niveau. Beoefent u met uw paard de mensport recreatief en wilt u er niet te veel geld aan kwijt zijn? Naast nieuwe koetsen en marathonwagens verkopen wij ook goede occasions voor aantrekkelijke prijzen. Ook wanneer u een tuig voor een klein prijsje wilt kopen kunt u bij onze mensport online shop terecht. Naast nieuwe tuigen vindt u ook gebruikte tuigen en overjarige modellen in ons assortiment. Al onze gebruikte koetsen en tuigen worden zorgvuldig gecontroleerd en eventueel gerepareerd door onze vakmannen. Om het assortiment mensport artikelen voor uw paard te bekijken gaat u naar de volgende pagina's:

  • Onze koetsen: gebruikt of nieuw en in alle soorten, maten en prijsklassen
  • Ook voor nieuwe, gebruikte en overjarige tuigen kunt u bij ons terecht
  • Ons volledige assortiment kunt u op onze website bekijken

Neem nu contact met ons op

Wilt u mensport artikelen voor uw paard kopen? Bent u op zoek naar een nieuwe of gebruikte marathonwagen of paardenkoets? Zoekt u een onderdeel of een ander artikel op het gebied van mensport? Kom dan nu naar de Lemerij.