Bent u op zoek naar een online mensport shop? Bekijk dan de website van de Lemerij en sta versteld van ons gigantische aanbod mensport artikelen. Wij zorgen voor een zeer gebalanceerd assortiment met voor ieder wat wils: zowel de recreatieve menner als de wedstrijd menner kunnen in onze mensport shop goed slagen. Wij hebben altijd een voorraad bestaande uit minstens 100 marathonwagens, menwagens, recreatiewagens en andere koetsen. In onze mensport webshop vindt u zowel splinternieuwe en zeer moderne modellen, als scherp geprijsde occasions. Ook voor tuigen hebben wij een gelijksoortig principe. Wij verkopen nieuwe tuigen, gebruikte tuigen en overjarige tuigen. Iedere menner met welk budget dan ook kan in onze online mensport shop vinden wat hij zoekt. Ook bieden wij koets onderdelen, tuig onderdelen, bitten en allerlei artikelen voor de verzorging en huisvesting van uw paard.

Bekijk nu ons assortiment

Mensport shop

Wanneer u mensport artikelen in onze online mensport shop bestelt, kunt u rekenen op de beste service. U kunt veilig betalen, bijvoorbeeld via iDeal en doordat wij veel artikelen op voorraad hebben, kunnen wij snel leveren. Verder is de Lemerij een overzichtelijke, gebruiksvriendelijke online mensport shop waarin u makkelijk kunt vinden wat u zoekt. Kunt u toch iets niet vinden, wilt u graag advies of heeft u een specifiek onderdeel of product nodig? Dan kunt u altijd het contactformulier van de mensport shop invullen. Onze gekwalificeerde medewerkers zijn thuis in de mensport, weten alles van marathonwagens, koetsen, tuigen en andere zaken op het gebied van mennen en kunnen u als geen ander helpen. Wilt u graag een marathonwagen of paardenkoets kopen? U kunt in onze mensport shop zien welke koetsen wij in huis hebben, maar u bent uiteraard ook van harte welkom in onze showroom. Om onze mensport shop te bekijken gaat u naar de volgende pagina's:

  • Onze voorraad marathonwagens en andere koetsen vindt u op deze pagina
  • Bekijk ook onze collectie tuigen met nieuwe, gebruikte en overjarige tuigen
  • Om onze gehele mensport shop te bekijken gaat u naar onze website

Neem nu contact met ons op

Heeft u een paardenkoets, marathonwagen, tuigen of iets anders nodig op het gebied van mennen? Kom dan nu naar online mensport shop de Lemerij.