Voor het online kopen van weidebenodigdheden kunt u bij de Lemerij terecht. De Lemerij is een online shop voor menners, maar verkoopt tevens allerlei artikelen voor de huisvesting van uw paard of pony, zoals stalbenodigdheden en weidebenodigdheden. In ons assortiment weidebenodigdheden vindt u onder andere diverse soorten schrikdraad apparaten en manegehekjes. Onze manegehekjes zijn van metaal, deze kunt u in het weiland steken om zo een manege te vormen waarin u kunt oefenen met rijden of mennen. Verder verkopen wij weidebenodigdheden zoals automatische drinkbakken met druk tong, vele producten tegen vliegen en insecten, vastzetringen, voerzakken en nog veel meer. Naast deze weidebenodigdheden hebben wij ook vele andere artikelen voor uw paard. Hierbij kunt u denken aan paarden dekens, paarden bescherming, voedingssupplementen, verzorgingsartikelen en vachtverzorging.

Bekijk nu ons assortiment

Weidenbenodigdheden

De klant staat bij ons hoog in het vaandel. Als u weidebenodigdheden bij ons besteld proberen wij u zo goed mogelijk te helpen. Wij hebben vele producten op voorraad zodat we kunnen zorgen voor snelle levertijden. Verder kunt u bij ons veilig betalen, bijvoorbeeld via iDeal. Al onze weidebenodigdheden en andere paardenartikelen zijn van uitstekende kwaliteit en dat voor zeer scherpe prijzen. Omdat we graag willen dat u een duidelijk beeld krijgt van onze weidebenodigdheden, staat er bij ieder product een heldere omschrijving en wordt tevens de levertijd vermeld. Zo weet u precies waar u aan toe bent als u weidebenodigdheden bij ons koopt. Om ons assortiment weidebenodigdheden stalbenodigdheden en andere paardenartikelen te bekijken gaat u naar deze pagina's:

Neem nu contact met ons op

Bent u actief in de mensport? Of vindt u het leuk om zo nu en dan uw paard of pony aan te spannen? Niet alleen voor weidebenodigdheden kunt u bij de Lemerij terecht, wij verkopen tevens alles op het gebied van mennen. Voor zowel de wedstrijdmenner als voor de recreatieve menner hebben wij een uitgebreid aanbod. Ga naar onze website om onze veelzijdige collectie te bekijken met meer dan 100 koetsen en marathonwagens, vele soorten tuigen, bitten en andere mensport benodigdheden.