Bent u al enige tijd op zoek naar een goed vervoersmiddel voor uw paarden? Dan is de aanschaf van een Blomert trailer zeker het overwegen waard. Het merk beschikt over uiteenlopende modellen van verschillende afmetingen, waardoor er altijd wel een aanhanger is die exact aansluit op uw specifieke wensen. Bij De Lemerij bent u bovendien verzekerd van een concurrerende offerte voor deze trailers.

In ons aanbod vindt u de populairste modellen van Blomert, waaronder de Diamant, New Star en Singapore. Een aantal van deze modellen zijn ook in een aluminium variant verkrijgbaar. Welke paardentrailer u ook kiest – u bent altijd verzekerd van een aanhangwagen die voldoet aan de strengste regelgeving op het gebied van veiligheid en dierenwelzijn. Zo gaat u met een prettig gevoel de weg op.

Bekijk nu ons assortiment

Blomert trailer te koop

Wanneer u online zoekt naar een Blomert trailer, hoeft u over het algemeen niet lang te zoeken. Zowel nieuw als tweedehands zijn deze trailers zeer in trek bij paardenbezitters, onder andere dankzij de hoge kwaliteit en het grote gebruikscomfort. Wij adviseren u vooraf goed onderzoek te verrichten naar de actuele prijzen, want deze kunnen per aanbieder nogal verschillen.

Bij De Lemerij kunt u rekenen op een voordelige prijsstelling in combinatie met een hoog serviceniveau. Ook als u nog niet weet naar welke trailers uw voorkeur uitgaat, kunnen wij u hierover vrijblijvend en op maat adviseren. Zo weet u vooraf precies wat u kunt verwachten en komt u na aankoop nooit voor onverwachte verrassingen te staan.

Vertrouwde kwaliteit en hoge veiligheid

De kans daarop is bij een Blomert paardentrailer sowieso uitermate klein, want het merk staat bekend om zijn oerdegelijke producten die vele jaren meegaan. Het bedrijf werd meer dan een eeuw geleden opgericht en is in de loop der tijd uitgegroeid tot een van Europa’s grootste merken op het gebied van aanhangers voor paarden.

Die ruime kennis en ervaring zijn duidelijk merkbaar in het dagelijks gebruik van de producten. De trailers van de fabrikant werken bijzonder fijn en vormen bovendien een prettig vervoersmiddel voor de paarden. Dit zorgt ervoor dat ze veel populariteit genieten onder een gevarieerd klantenbestand, van gepassioneerde vrijetijdsrijders tot vermaarde wereldklassenrijders.

Concurrerende prijs voor Diamant en Singapore modellen

Zoekt u een Blomert trailer voor een merrie met veulen maar weet u niet goed welk model u moet kiezen? De Singapore is een kwalitatief hoogwaardige 1,5-paardstrailer die u verzekert van een veilig vervoer van uw geliefde dieren. Het model beschikt onder meer over een langsliggerchassis van volblad verzinkt staal en wordt ook geleverd in een speciale aluminium uitvoering.

Wie meer ruimte nodig denkt te hebben, kan kiezen voor de Diamant. Deze ruime 2-paardstrailer is aan de voorzijde voorzien van een panieksysteem met handige vastbind ring en beschikt over een zadelkamer met zadel- en teugelhouder. Daarnaast heeft u de keuze uit een breed aanbod accessoires, waaronder speciale dakventilatie en aluminium velgen.

Neem nu contact met ons op

Verkoop, reparatie en onderhoud van uw Blomert trailer

De constante productontwikkeling en de aanwezige expertise bij Blomert verzekeren u van een paardentrailer die u in alle gemakken voorziet. Niet voor niets hebben de aanhangers van het merk in de afgelopen eeuw een meer dan uitstekende reputatie opgebouwd. Neem voor meer informatie en een concurrerende offerte contact op met de productspecialisten van De Lemerij.

Bent u al de trotse eigenaar van een Blomert trailer en wilt u deze graag in optimale staat houden? Dan kunt u De Lemerij tevens inschakelen om regelmatig onderhoud aan uw aanhangwagen te verrichten. Ook kunnen wij indien gewenst reparaties uitvoeren in onze ruime werkplaats. Wilt u meer informatie ontvangen over de trailers en uitgebreide mogelijkheden bij De Lemerij? Neem dan vrijblijvend contact op via +31 (0)547 389943 of stuur een mailtje naar info@delemerij.nl.