Heeft u interesse in het kopen van een paardenkoets? Wilt u uw paardenkoets laten repareren? Heeft u onderdelen of bijpassende artikelen voor uw paardenkoets nodig? Bekijk dan eens de online shop van de Lemerij. Wij zijn de expert in de mensport en verkopen paardenkoetsen, marathonwagens, tuigen, bitten, onderdelen en vele andere artikelen die in de mensport worden gebruikt. Wij zorgen voor een uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Wij verkopen nieuwe paardenkoetsen van de beste kwaliteit en dat voor betaalbare prijzen. Ook voor een goede, gebruikte paardenkoets kunt u bij ons terecht. In onze voorraad vindt u vele hoge kwaliteit occasions voor zeer scherpe prijzen. Alle gebruikte paardenkoetsen die bij ons binnen komen worden door onze gespecialiseerde medewerkers nagekeken en waar nodig opgeknapt. Zo kunnen wij ook voor onze paardenkoets occasions kwaliteitsgarantie bieden.

Bekijk nu ons assortiment

Paardenkoets

Wilt u een paardenkoets kopen? Bij de Lemerij vindt u paardenkoetsen in alle soorten en maten. Van een paardenkoets voor een shetlander tot een paardenkoets voor een vierspan grote paarden, wij hebben het allemaal en alles daartussen. Wij verkopen onder andere marathonwagens, presentatiewagens, recreatiewagens, gigs en sulky's, antieke wagens, zeilwagens en tweewielers. Wij zorgen voor een ruime voorraad en hebben altijd meer dan 100 paardenkoetsen in onze showroom staan. Deze paardenkoetsen kunt u op onze website bekijken. Daarnaast raden wij u aan een vrijblijvende afspraak te maken voor een bezoekje aan onze showroom in Enter. Op deze nieuwe locatie beschikken wij over een showroom met werkplaats, magazijn en een wasplaats. Tevens hebben we de mogelijkheid om de aanspanning daar in de praktijk af te stellen, te optimaliseren en te testen. Bent u benieuwd naar de paardenkoetsen die wij te koop hebben staan of heeft u onderdelen voor uw huidige paardenkoets nodig? Ga dan naar de onderstaande pagina's:

  • Bekijk de vele nieuwe paardenkoetsen die wij op voorraad hebben
  • Liever een gebruikte koets? Bekijk dan onze scherp geprijsde occasions
  • Wij verkopen tevens een groot aantal onderdelen voor paardenkoetsen

Neem nu contact met ons op

Wilt u een paardenkoets kopen en kunt u wel wat advies gebruiken? Heeft u vragen over een bepaald type paardenkoets, wilt u een afspraak voor koets reparatie maken of bent u opzoek naar een specifiek onderdeel voor uw paardenkoets? Twijfel niet en neem contact met ons op. Onze deskundige medewerkers weten alles op het gebied van paardenkoetsen en kunnen u als geen ander van dienst zijn.