Bezit u een of meerdere paarden die u regelmatig wilt vervoeren? Dan is het kopen van een speciale aanhangwagen een uitstekend idee. Zeer geliefd bij paardenbezitters is bijvoorbeeld de Sirius paardentrailer, die bekend staat om zijn grote veiligheid en hoogwaardige kwaliteit. Dit type aanhanger is niet alleen prettig in gebruik voor de paarden, maar ook voor u.

Een paardentrailer van Sirius is het vervoersmiddel bij uitstek om uw paarden van de ene locatie naar de andere te verplaatsen. Bij De Lemerij heeft u de keuze uit een breed aanbod paardentrailers van dit gerenommeerde merk, waaronder modellen van uiteenlopende formaten. Hoeveel paarden u ook wilt vervoeren – wij hebben altijd een passende siriustrailer in huis.

Bekijk nu ons assortiment

Sirius paardentrailer te koop

De aanschaf van een Sirius paardentrailer verzekert u van een prima kwaliteit, maar de prijzen kunnen per aanbieder behoorlijk verschillen. Bij De Lemerij kunt u rekenen op een goede prijs-kwaliteitsverhouding en een uitstekende service. Op basis van uw specifieke wensen adviseren wij u over de beste aanhangwagen in uw situatie.

Dat advies is waardevol, want de aanschaf van een trailer is iets wat u zorgvuldig wilt overwegen. Zeker wanneer u regelmatig met uw paard op pad gaat, is veilig en comfortabel transport cruciaal. De deskundige en ervaren medewerkers van De Lemerij weten precies wat de voordelen en nadelen van elk type aanhanger zijn en helpen u bij het maken van de optimale keuze.

Beste aanhangwagen voor vervoer paarden

Vaak krijgen wij de vraag wat nu de beste aanhangwagen is voor het vervoer van paarden. Het antwoord is niet altijd even eenvoudig, want dit hangt af van de eisen die u stelt. Wel is een Sirius paardentrailer in alle gevallen een veilige keuze. Deze producent heeft inmiddels meer dan 4 decennia ervaring met de ontwikkeling en productie van kwaliteitstrailers.

En dat komt duidelijk tot uiting in de kwaliteit van het eindresultaat. In tegenstelling tot sommige andere paardentrailers, onderscheiden die van Sirius zich door een tijdloos en stoer ontwerp, optimaal gebruik van ruimte en een grote veelzijdigheid. Met zo’n aanhanger kunt u dan ook absoluut gezien worden.

Sirius aluminium paardentrailer zoals de S45 en S75

Een zeer populair model Sirius paardentrailer is de aluminium S45. Zoals vrijwel alle aanhangwagens van deze fabrikant beschikt het model over een rechts gemonteerde optionele zadelkamer, die voorin bij het paard in veel meer bewegingsruimte resulteert. Ook is er een grote instapdeur met 3 punts vergrendeling, die in- en uitladen van het paard veiliger en efficiënter laat verlopen.

Ook de S75 is een zeer interessant model. Net als de S45 zijn de bilbuizen en borstbuis in diepte en hoogte verstelbaar en beschikt het vervoersmiddel over RVS bouten en moeren. De grotere S75 biedt echter meer ruimte en een extra lang tussenschot van maar liefst 195 centimeter. Hierdoor vormt het vervoeren van twee grote paarden geen enkel probleem.

Neem nu contact met ons op

Reparatie en onderhoud Sirius paardentrailers en aanhangers

Overweegt u ook een Sirius paardentrailer te kopen? Het is een aanschaf waar u zich zeker geen buil aan kunt vallen. De ruime opzet waardoor uw paarden zich gemakkelijk laten laden, de handige deur/klep-combinatie en de verstevigde achterkant zorgen voor een vervoersmiddel dat andere merken moeiteloos naar de kroon steekt. Een originele siriustrailer aanschaffen doet u natuurlijk bij De Lemerij.

In de loop der jaren hebben wij namelijk een uitmuntende reputatie opgebouwd onder een breed klantenbestand in de paardensportbranche. Naast verkoop, houden wij ons ook bezig met het onderhoud en de reparatie van aanhangers, aanhangwagens en trailers. Direct een offerte voor een Sirius paardentrailer ontvangen of eerst aanvullende informatie aanvragen? Neem contact met ons op via +31 (0)547 389943 of mail naar info@delemerij.nl.