Bij het vervoer van paarden spelen de veiligheid en het welzijn van de dieren een belangrijke rol. Als paardenbezitter kiest u daarom voor een Sirius trailer om uw dieren te vervoeren. Hierdoor vergroot u de kans dat uw paarden zich gemakkelijk laten laden en stapt u met een veilig gevoel in de auto. Het kopen van een siriustrailer doet u natuurlijk tegen een concurrerende prijs bij De Lemerij.

Wij beschikken over een ruim assortiment van Sirius trailers, waaronder de populairste modellen van het merk. Of u nu een of meerdere paarden wenst te vervoeren: bij ons vindt u altijd een passende trailer die meer dan voldoende ruimte biedt. Tevens bieden wij een keur aan accessoires waarmee u de aanhanger helemaal naar uw smaak kunt inrichten en uitbreiden.

Bekijk nu ons assortiment

Sirius trailer te koop

Ziet u een Sirius trailer te koop staan, maar heeft u uw twijfels bij de prijs? Dat is niet vreemd, want de prijzen voor deze aanhangwagens verschillen sterk per leverancier. Zoals u gewend bent van De Lemerij, hanteren wij ook voor een siriustrailer een concurrerende prijs. Daarnaast kunt u rekenen op de uitgebreide service die ons in de loop der jaren zo’n uitstekende reputatie heeft bezorgd.

Tot onze service behoort ook vrijblijvend advies van onze deskundige medewerkers. Zij weten exact welke trailers optimaal aansluiten op uw behoeften en adviseren u over de beste modellen op basis van uw unieke wensen. Zo weet u altijd zeker dat u de juiste keuze maakt en bent u op de hoogte van de plus- en minpunten van elke aanhanger voordat u tot aanschaf overgaat.

Aanhanger voor paardenvervoer

Bent u op zoek naar een vervoersmiddel van de hoogst mogelijke kwaliteit? Dan zal een Sirius trailer in elk geval zeker bij u in de smaak vallen. Deze aanhangwagen voldoet aan zelfs de meest strenge veiligheidscriteria en maakt het vervoer voor zowel u als de paarden een stuk gemakkelijker en comfortabeler.

De producent heeft inmiddels meer dan 40 jaar ervaring met het ontwerp en de fabricage van trailers en is een van de bekendere merken in de branche. Een siriustrailer onderscheidt zich niet alleen door een uitstekende kwaliteit, een hoog comfort en een groot gebruiksgemak, maar heeft ook een mooi ontwerp dat zeker opvalt in vergelijking met de trailers van andere fabrikanten.

Goede prijs voor een Sirius trailer zoals S45 of S75

Een goed voorbeeld van het mooie uiterlijk van Sirius trailers is de populaire S45. Dit model laat het in- en uitladen van paarden een stuk sneller verlopen dankzij de extra grote instapdeur met 3 punts vergrendeling. De ideale verdeling van de binnenruimte zorgt daarnaast voor een optimale bewegingsvrijheid en een comfortabele reis voor het paard.

Ook de S75, de grotere variant van de S45 trailer, geniet veel populariteit. Daar waar de S45 ruimte biedt voor het vervoer van 1,5 paarden, kunt u met de S75 maar liefst 2 volwassen paarden vervoeren. Het extra lange tussenschot van bijna twee meter en de twee gasveren aan de achterklep maken dit in de praktijk een zeer prettig model om mee te werken.

Neem nu contact met ons op

Onderhoud en reparatie van aanhangwagen of Siriustrailer

Weet u na uitgebreid vooronderzoek inmiddels zeker dat u een Sirius trailer wilt kopen? Het is een keuze waar u ongetwijfeld geen spijt van zult krijgen. Met de grote afmetingen, het onderscheidende design, de prachtige afwerking en het grote gebruiksgemak bent u simpelweg verzekerd van een kwaliteitsproduct.

Bent u al in het bezit van een Sirius trailer, maar is er onverhoopt schade ontstaan aan het vervoersmiddel? Dan kunt u altijd bij De Lemerij terecht voor een snelle en vakkundige reparatie. Ook voor geregeld onderhoud van uw trailers en andere aanhangers bent u bij ons aan het juiste adres. Zo weet u zeker dat al uw aanhangwagens in optimale conditie blijven verkeren. Meer weten? Mail naar info@delemerij.nl of bel ons op +31 (0)547 389943.