Wie op zoek is naar een goede paardrijcap, mag de producten van Uvex zeker niet over het hoofd zien. Dit gerenommeerde merk werd in 1926 opgericht en heeft sinds die tijd een schat aan kennis en ervaring opgebouwd op het gebied van sportartikelen en helmen. Een Uvex cap verzekert u dan ook van de hoogst mogelijke kwaliteit, draagcomfort en veiligheid.

Met name op het gebied van dat laatstgenoemde aspect blinkt een Uvex cap uit, want het bedrijf onderwerpt haar producten aan strengere veiligheidscriteria dan de officiële toetsingsinstanties doen. De Equestrian lijn van ruitercaps van het merk gooit dan ook hoge ogen op het gebied van veiligheid en zorgt ervoor dat u met een veilig gevoel uw paard bestijgt.

Bekijk nu ons assortiment

Uvex cap uit Equestrian lijn te koop

Een Uvex cap uit de Equestrian serie heeft u echter meer te bieden dan een hoge veiligheid alleen. Ook het draagcomfort van deze ruitercaps is vrijwel ongeëvenaard, met een aangename en uitneembare binnenzijde die in de wasmachine eenvoudig uitwasbaar is. Ook de helm zelf is makkelijk te reinigen met een beetje water en eventueel wat milde zeep.

Om de best mogelijke veiligheid en draagcomfort te garanderen, kunt u het beste elke 5 jaar een nieuwe paardrijcap aanschaffen. De voordeligste caps uit de Equestrian lijn vindt u uiteraard bij De Lemerij. Bij ons heeft u de keuze uit alle populaire modellen en profiteert u van zeer concurrerende prijzen. Daarnaast bent u verzekerd van productadvies op maat van ervaren specialisten.

De beste ruitercaps en paardijhelmen in verschillende maten

Een van de adviezen die onze experts u onder meer zullen geven, is om de gewenste maat van uw paardrijcap met zorg te bepalen. Een ruitercap die niet optimaal aansluit op uw hoofd, zal niet prettig dragen en gaat bovendien ten koste van uw veiligheid. Meet de omtrek van uw hoofd vlak boven de oren en wenkbrauwen om te achterhalen wat voor u de beste maat is.

Een Uvex cap is beschikbaar in vijf verschillende maatvoeringen, van kinder modellen tot caps voor volwassenen. Maat XXXS-XXS is 49 tot 52 cm en is als junior- en kids maat specifiek gericht op kinderen. Oplopend is er nog maat XXS-S (52 tot 55 cm), maat S-M (55 tot 57 cm), maat M-L (57 tot 59 cm) en maat L-XL (59 tot 63 cm).

Uvex cap Suxxeed of Exxential kiezen?

Tot de populairste Uvex helmen behoren onder meer de Exxential en de Suxxeed. De Exxential is een hardshell polycarbonaat cap die dankzij het gebruikte materiaal een extreem licht gewicht koppelt aan een zeer hoge veiligheid. Dankzij de aerodynamische vorm met meerdere ventilatieopeningen bent u als ruiter zelfs in de meest warme omstandigheden verzekerd van een permanente ventilatie.

Wie nog hogere eisen stelt aan zijn cap, kan kiezen voor de mateloos populaire Suxxeed. Dit model is verkrijgbaar in drie verschillende varianten: de Suxxeed Active, de Suxxeed Velours en de Suxxeed Glamours. Al deze ruitercaps bieden hoge kwaliteit en wat voor u het optimale model is, hangt dan ook af van uw specifieke wensen en behoeften.

Neem nu contact met ons op

Naast Uvex caps ook tuigen verkrijgbaar

Wilt u een Uvex cap kopen? Twijfel dan niet langer en verzeker uzelf van een uitstekende veiligheid en rijcomfort. Bij De Lemerij kunt u rekenen op levering aan huis binnen 5 à 7 werkdagen en profiteert u van aantrekkelijke prijzen. Heeft u aanvullende vragen over de caps van dit gerenommeerde merk? Onze behulpzame medewerkers adviseren u graag op maat.

Niet alleen kunt u bij De Lemerij terecht voor een Uvex cap, ook voor uw tuigen bent u bij ons aan het juiste adres. Kies bijvoorbeeld voor een mooi Zilco tuig, Ideal tuig of Arden tuig. Meer weten? Stel uw vraag via +31 (0)547 389943 of info@delemerij.nl.